Friday, September 3, 2010

Pachete TV

Dacă îţi place să te uiţi la televizor mult, cum îmi place mie, poţi să te numeşti un om fericit. Lumea e plină de canale, de oferte, de show-uri, de canale de ştiri şi de muzică. Singurul lucru pe care tu trebuie să îl faci este să să îţi alegi în mod inteligent operatorul de cablu. Mă refer aici şi la calitate, la preţ şi la toate celelalte aspecte pe care trebuie să le avem în vedere când luăm o astfel de decizie.

Cum am mai scris şi pe aici şi cum ştie toată lumea, la noi lupta se dă între cei 3 crai: UPC, RDS şi Romtelecom. Toţi sunt foarte ofertanţi, ne vrăjesc prin reclame să luăm de la ei, introduc posturi noi si lucrează la pachete avantajoase.

Să vedem acum care sunt ofertele lor pentru oamenii care îşi doresc un număr mediu de canale TV, fără HD şi alte minunăţii:


Cam asta este oferta la ora actuală.

1 comment:

  1. Foarte tare! Si eu care credeam ca RDS va fi pe primul loc in ceea ce priveste preturile (ca in ceea ce priveste calitatea nu ma indoiesc de UPC). Ma bucur ca cei de la UPC au inceput sa vina cu oferte mai mici decat concurenta si sper sa reuseasca sa scoata RDS-ul din unele zone.

    ReplyDelete