
UPC te las să îţi faci singur pachetele de televiziune, internet şi telefonie. Poţi să combini singur ce servicii doreşti şi să îl alegi pe cel mai apropiat dorinţelor tale.
Combina aici.
Bucuresti, 16 septembrie 2010 – UPC Romania anunta lansarea unui nou portofoliu de produse, oferind clientilor posibilitatea de a alege pachetul optim de servicii, in functie de bugetul si de nevoile fiecaruia. Prin noua abordare, UPC propune pentru prima data pe piata de telecom flexibilitate maxima in crearea unui mix de servicii potrivit fiecarui tip de client, optimizand in acelasi timp majoritatea preturilor pentru televiziune, Internet si telefonie.
Noul portofoliu UPC permite flexibilitate maxima in combinarea televiziunii cu orice alt serviciu de Internet si/sau telefonie, fiecare client avand posibilitatea de a-si compune singur pachetul de servicii – 2Play sau 3Play – conform nevoilor sale. In plus, clientii pot alege unul dintre noile pachete predefinite, cu cel mai avantajos mix de servicii, beneficiind in acest fel de un discount suplimentar de 5 RON.
Restul comunicatului aici.
Oferta speciala ce poate fi achizitionata atat de clientii noi cat si de catre cei existenti, in perioada campaniei "1 an GRATIS", pana la data de 31 august 2010, pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 de luni.
Dacă dai un search pe Google „Romtelecom DVR”, prima pagină e plină doar de link-uri către forumuri unde oamenii se plâng de „Romtelecom DVR”. (http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=romtelecom+dvr&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3e915b29359484ed)
Şi au şi de ce.
Am auzit o poveste amuzantă pentru unii, tragică pentru alţii, ce avea ca personaj principal acest faimos DVR. Când poporul român a văzut că Romtelecom oferă posibilitatea înregistrării şi derulării programelor de la TV chiar înainte de Cupa Mondială 2010, cererile au crescut brusc. Fiecare microbist putea să înregistreze meciurile, să le vadă oricând, să le deruleze, să se uite de mai multe ori la o fază bună, să facă orice cu ele. Ce să mai comentăm, era ideal. Clienţi noi au primit aparatul, l-au montat şi au aşteptat. Şi ce să vezi.
Înregistrarea meciurilor nu a funcţionat. Romtelecom nu avea drepturile pentru înregistrare meciurilor. A omis să spună asta.
Viitorul stă în energia regenerabilă, în mersul pe bicicletă şi în televiziunea HD.
Când faci cunoştinţă cu ceva ce te ajută să ajungi o persoană mai bună şi îţi creşte calitatea vieţii, nu îţi mai vine să te întorci la obiceiuri şi lucruri din trecut. Vremurile cu televizoare alb-negru, cu butoane şi antene de cameră au trecut de mult. Mai nou, cu paşi destul de repezi, ne îndepărtăm si de televiziunea clasică şi ne apropiem de asta nou: HD. Providerii de pe la noi încearcă să se alinieze la standardele de afară şi mă bucură (ne bucură) cu tot mai multe canale transmise in High Definition.
Să discutăm oferte acum:
Cea mai bună ofertă o au cei de la UPC:
- 9 canale transmise HD (HBO, Eurosport, Sport.ro, TVR, PRO TV, History Channel, National Geographic, Fashion TV şi UTV)
- Pentru a beneficia de aceste minunaţii bine definite trebuie să te abonezi la UPC Digital TV cu Optiunea Premium HD
- Optiunea costă 15 lei + TVA/lună
RDS/RCS:
- 7 canale transmise HD
- Dacă optezi pentru unul din pachetele Baza Digital/Baza Special Digital sau Extra Digital îţi dau şi 5 canale HD “gratis”, dar te costă chiria pentru decodor 10 lei pe lună
Dolce:
- 7 canale transmise HD
- Preţurile variază între 20 si 45 de lei, în funcţie de pachet
- Trebuie să cumperi vreo 4 recivere pe care le poţi plăti integral sau în rate
Oferte sunt, să nu uiţi să îţi cumperi televizor care să poată reda HD!
E greu să compari prunele de la Brăila cu prunele de la Braşov. Pornind de la formă, culoare, până la gust şi mărime, aceste fructe cresc şi se coc diferit în orice regiune. Într-o parte sunt mai bune, mai crocante, mai mâncate şi mai scumpe. În cealaltă parte sunt mai mici, mai moi şi evident mai ieftine. Pentru noi, oamenii care cumpără prune din piaţă, din două în două zile, în ultimul timp nu mai prea contează culoarea sau mărimea. Mai mult contează preţul. Singurul mod în care diferenţiem prunele de Brăila de cele de la Braşov este costul lor. Nu mai vedem nici viermii, nici petele, nici formele incerte, vedem numai cifrele trecute pe cartonaşe.
Mie îmi plac prunele, aş mânca dimineaţa, la prânz şi seara. Aproape că îmi plac la fel de mult cum îmi place să mă relaxez în faţa televizorului. Sunt fructele mele preferate. Daca mă pui să aleg între un mango copt şi o prună verde, aş alege pruna, fără discuţie. Ăsta e motivul pentru care merg în piaţă şi analizez. Nu mă avânt să cumpăr neapărat de unde e mai ieftin. Stau şi studiez fiecare fructă în parte, calm, răbdător şi numai după un studiu îndelungat, fac alegerea. De ce să comparăm produsele numai după preţ? Nu are rost.
Pe principiul ăsta funcţionez. Pe principiul ăsta funcţionează lucrurile, zic eu. Cum îmi aleg prunele, aşa îmi aleg hainele, maşina şi provider-ul de servicii telecom. Evident, mă uit şi la preţ, dar mie îmi place să disec lucrurile. Concret, iată ce am descoperit: la UPC, de exemplu, 82 de canale digitale costă 23 RON + TVA. Asta înseamnă că un program TV ar costa cam 8 eurocenţi pe lună, cel mai ieftin tarif de pe piaţă. Eu stau cam 3 ore jumate cu televizorul deschis zilnic. Asta ar însemna că la UPC aş plăti 6 eurocenţi pe ora vizionată. Foarte puţin, aşa-i? Şi ca să duc lucrurile şi mai departe, după un calcul simplu, dacă compar minutul de telefonie mobilă cu minutul de cablu TV, televiziunea bate mobilul de 50-80 de ori. Tare, nu?
Mie îmi place să analizez, să mă uit la televizor şi să mănânc prune. Ce să fac? Nu mă pot abţine.